Ostali sportovi

VIDEO: Treći memorijal “Musa Selimović” u petak navečer u Zenici će okupiti kikboksere iz BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treći memorijalni turnir u kikboksu „Husein – Musa Selimović“, koji Klub borilačkih vještina Isak organizira u spomen na svog preminulog trenera, okupit će u petak navečer u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici perspektivne bosanskohercegovačke borce, najavio je na današnjoj pres-konferenciji Mersed Mulić, prvi trener tog zeničkog kluba.

Mulić je istakao kako će publika moći vidjeti ukupno 11 borbi te da će ove godine, s ciljem promocije ovog sporta, na turniru sudjelovati samo borci iz Bosne i Hercegovine.

– Čeka nas 11 dobrih borbi. Imamo četiri juniorske, a ostale su seniorske borbe. Mogu obećati dobar, kvalitetan šou- dobre borbe, dobre mečeve. Dobili smo punu podršku od našeg saveza i naših prijateljskih klubova, koji su se odazvali i dali svoje borce – kazao je Mulić.

Zenički klub se, dodao je, planirao predstaviti s tri borca, ali se povrijedio junior Almir Nesimi pa će nastupiti samo Adnan Alić (kategorija do 81 kg) te Ahmed Džananović, čija će borba “u olimpijskom boksu, u tri runde po tri minute”, biti glavna borba večeri. Na turniru će sudjelovati takmičari iz Zenice, Bihaća, Breze, Sarajeva, Kaknja, Tuzle, Konjica, Zavidovića i Dervente.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno