Kultura

VIDEO: Trailer za novi film zasnovan na istinitim događajima – “Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Trailer za novi film zasnovan na istinitim događajima – “Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao” – Nekoliko zločinačkih umova odzvanja svijetom i godinama poslije zločina koje su počinili. Jedan od najsurovijih svakako je najozloglašeniji serijski ubica u Americi, Ted Bundy.

U duhu filma Uhvati me ako možeš, zasnovan na instinitim događajima, Zac Efron igra Teda Bundya,najozloglašenijeg serijskog ubicu na svijetu. Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje djevojke Liz (Lily Collins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bundyja, ali ga je na kraju predala policiji. Kada se našao u pritvoru, Bundy izvodi veoma smio bijeg, poslije koga biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bundy skoro da će izbjeći smrtnu kaznu, ali na kraju je ipak osuđen na istu. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak svijeta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodjela.

Od 9. maja, ovaj napeti i emotivni triler možete pogledati u bosanskohercegovačkim kinima.

Pored Zaca Efrona, koji u ovom filmu tumači glavnu ulogu i potvrđuje svoj raskošni glumački talenat, glavne uloge tumače i Lily Collins, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jim Parsons i drugi.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno