Zabava

Video: Trailer za film Sedmi sin

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija UNA FILM predstavlja epsku fantaziju “SEDMI SIN” (SEVENTH SON) koja stiže na velika platna bh. kina. (multipleks Cinema City, multipleks Ekran Zenica, te Palas Banja Luka)

U vrijeme čarolija, kad se legende i magija stapaju, jedini preostali ratnik mističnog reda (oskarovac Jeff Bridges) otići će na put da pronađe legendarnog heroja rođenog sa nevjerovatnim moćima, posljednjeg Sedmog sina (Ben Barns). Odvučen od mirnog života na farmi, mladi heroj će se upustiti u opasnu avanturu sa svojim mentorom koji je očvrsnuo u bitkama kako bi porazili mračnu kraljicu (Julianne Moore) i njenu vojsku natprirodnih ubica koje je raštrkala po cijelom kraljevstvu.
Vijekovima je čovječanstvo od ovih mračnih stvorenja štitila drevna organizacija časnih ratnika po imenu Sokolovi Vitezovi. Sad je samo jedan preostao: John Gregory, osijedeli ubica demona s jezikom oštrim poput njegovog mača. Kao lovac na vještice kog je zavela njihova kraljica, njegova najveća greška je što joj je poštedio život… i sad mora da plati cijenu. Jer mračna tajna koju je mislio da može da zakopa, prijeti da bude objelodanjena. Nakon što je izdao čovjek koga je najviše voljela, kraljica vještica majka Malkin je ostavljena da trune u zatvoru dok joj je želja za osvetom rasla. Krvavi Mjesec će osnažiti njene mistične moći transformacije sve dok se konačno ne oslobodi. Ona će okupiti vojsku vještica, vještaca i natprirodnih ubica iz cijelog svijeta i oni će se ujediniti da bi kaznili svijet koji ih je odbacio. Čovječanstvo je stvorilo čudovište… i ona je sad oslobođena. Kada Malkin napadne Gregorija i ubije mu saputnika, ovaj Sokolov Vitez će morati da pređe pola svijeta da bi pronašao posljednjeg Sedmog Sina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno