Zabava

VIDEO: trailer najava filma MUMIJA od 8.6. u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: trailer najava filma MUMIJA od 8.6. u kinima – Dragi prijatelji, Zadovoljstvo nam  je da vam u ime distributerske kuće Una Film predstavim novi trailer epske akcione avanture „MUMIJA“ (THE MUMMY),  koji u naša kina stiže 08. juna 2017. godine.

Trailer pogledajte na sljedećem linku:

Tom Cruise predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom svijeta od nastanka civilizacije: „Mumiji“. Naizgled bezbjedno smještena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofia Boutella) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vrijeme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju. Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene labirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svijet bogova i čudovišta.

Una film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno