Zabava

VIDEO: Street duo & Robijaši Zenica – Moja Čaršija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 12. aprila na Dan oslobođenja Zenice, simbolično puštamo u eter pjesmu o trajnoj vezi najdražeg grada na svijetu i voljenog nam kluba!

U skladu sa antifašističkim tekovinama na kojima je klub nastao, moramo naglasiti da su sloboda i ljubav najveći životni ideali, te da imaju neprocjenjivu vrijednost kao ekvivalent onoga što predstavljaju Zenica i Čelik!

U životu postoje bogatstva koja posebno cijenimo kao što su porodica, srodne duše, dobri prijatelji, fina djela, a u tom nizu veoma važno mjesto zauzima i naš jedini zenički Čelik. Sve ono što iskreno volimo i poštujemo sačinjava dio naše tradicije i tog crno-crvenog mozaika. Stoga, neka naša najbolja i najljepša djela budu ogledalo našeg kluba i slika našeg grada, jer Čelik i Zenica čine naš sistem vrijednosti!

Neka snovi u kojima smo svi zajedno sretni na Bilinom polju postanu java! Neka naša čaršija bude što češće u tom ozračju sreće zbog našeg kluba i odiše lijepom energijom u vidu nasmijanih lica, jer Čelik je uistinu Zenica!

Današnje vrijeme nosi svoju težinu, ali umijeće življenja dolazi do izražaja kada snaga ljubavi i u teškim vremenima čini život sretnim! Snaga volje odlučuje da li će sutra biti bolje.

Prema tome, kada budete imali priliku ubuduće slušati Street duo u našoj čaršiji, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo, onda ne zaboravite da se napijete vode sa Konjske česme i neka vam se od srca javi taj spontani osmijeh na licu, a posebno uživajte u trenucima dok ljubav i ponos prema našoj kolijevci budu izvirali iz stihova…

Dvije boje jače zrače i od Sunca, dvije boje ljepše svijetle i od Mjeseca! Crno-crvena je moja Zenica!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno