Zabava

Video: SONUS FESTIVAL 2016. 21.-25.08.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: SONUS FESTIVAL 2016. 21.-25.08. plaža Zrće, otok Pag – SONUS FESTIVAL: „NAJBITNIJI SU NAM DOMAĆI POSJETITELJI”

Iako svake godine ovaj festival posjete deseci hiljada ljudi iz cijelog svijeta, organizatorima Sonusa vrlo je bitno da okupe što više posjetitelja iz naše regije. Upravo zato, cijena ulaznice za sve posjetitelje iz EX YU regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem online trgovine https://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016.

13410865_10154884911434256_1984628051_oFestivalska ulaznica uključuje ulaz u tri kluba toekom pet dana i pet noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača, među kojima su najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, tINI, Cassy, Jamie Jonesa, The Martinez Brothers, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i mnogih drugih.

Sonus festival, jedan od deset najboljih techno festivala na svijetu, održat će se od 21. – 25. avgusta na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na brodovima koji će svaki dan isplovljavati na pučinu Jadrana.

Dodatna povlastica za posjetitelje je da je ulaznice moguće kupiti na dvije rate, te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala.

Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posjetite http://sonus-festival.eu/.

Links:

Prodaja karata: https://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival

Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/

Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival

 

Pogledajte video sniman, montiran i režiran od strane bh. umjetnika



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno