Nogomet

VIDEO: Sjajna priča Al Jazeere Balkans o Čeliku, Robijašima, NGG Za Čelik…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Sjajna priča Al Jazeere Balkans o Čeliku, Robijašima, NGG Za Čelik… – Fantastičan posao koji trenutno rukovodstvo zeničkog kluba obavlja plijeni pažnju ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u regionu ali i svijetu. Tako je utakmicu protiv Zrinjskog ispratio rekordan broj medija. Press loža Bilinog polja vjerovatno nije bila punija ni kada su u Zenici gostovale velike reprezentacije poput Španije, Portugala i Grčke.

Al Jazeera Balkans napravila je sjajan prilog o Čeliku, navijačima zeničkog kluba ali i o momcima iz Neformalne grupe građana koji su svojim nesebičnim zalaganjem jedan od glavnih faktora promjena u posrnulom divu. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je i vijest da u Zenicu stiže Copa90, organizacija koja snima atmosferu na stadionu i sve ono što je pozitivno, a da je vezano za fudbal. Prilog iz Zenice svijet će obići u mjesecu martu.

Nema sumnje da NGG za Čelik i Robijaši prave pozitivne promjene u uspavanom divu koji je dugo vremena bio pod stegom lanaca vladajuće političke elite. Baš kao što su se izborili za socios model i spas svog kluba, Zeničani su uvjereni da će se izboriti za ostanak u društvu najboljih. Prednost Metalleghea od 8 bodova nije nedostižna, a Čelik na svojoj strani ima fantastične navijače koji svojom podrškom mogu dati vjetar u leđa izabranicima Nedima Jusufbegovića. FantasySport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno