Zenica

VIDEO: Sjajan video učenika OŠ Vladimir Nazor Zenica povodom Dana nezavisnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte ovaj sjajni video, koji su pripremili učenici II-a razreda Osnovne škole Vladimir Nazor iz Zenice povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

U videu su učestvovali učenici II-a razreda, učiteljica, roditelji ali uža i šira familija.Video prikazuje učenike koje već od rane zore pripremaju se za praznik, šiju zastavu naše zemlje, a sam kraj spota prikazuje veliku zastavu položenu u dvorištu škole.

Najbolji interes djeteta postiže se samo u zajedničkom radu škole i porodice, tj. roditelja i nastavnika kao najznačajnijih faktora u životu djeteta.Učitelj i roditelji su “tim” koji ide ka zajedničkom cilju, a to je izgradnja zdrave i stabilne ličnosti.

Učenici II-a razreda, zajedno sa učiteljicom, roditeljima kao i ostalim članovima uže i šire porodice su svoju nesebičnu ljubav prema domovini, osjećaj pripadnosti, pozitivan odnos prema drugostima i različitostima, poštivanje ljudskih prava i jednakosti, ravnopravnosti bez obzira na nacionalnu, vjersku i drugu pripadnost, satkali u jedan video i svim Bosancima i Hercegovcima čestitali Dan nezavisnosti BiH, te pokazali kako se njihova škola OŠ “Vladimir Nazor” može pohvaliti kako na fantastičnim partnerskim odnosom sa raditeljima, tako i sa lokalnom zajednicom.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno