Ljudi

VIDEO: Samohrana majka iz Zenice preživjela 28 operacija, još nije kraj!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedina Babanović iz Zenice još kao novorođenče imala je problema sa iščašenjem kukova. Prve operacije liječnici su uradili prije rata u Beogradu. Na Banjici je urađeno desetak operacija ali bez uspjeha.

Nakon rata operativni zahvati i liječenje nastavljeni su u kantonalnoj bolnici Zenica. Prema tvrdnjama Sedine, čak 18 operacija imala je u zeničkoj bolnici da bi liječnici na kraju priznali da joj ne mogu pomoći te je uputili na sarajevsku kliniku.

Sedina je bila na liječničkom pregledu kod turskih liječnika koji su joj dali nadu da može zamijeniti oštećeni kuk koji je zahvatila i bakterija te ponovno normalno živjeti. Sada trpi nesnosne bolove 24 sata.

Kako nije dobila suglasnost medicinskih ustanova iz dva kantona Federalni zavod zdravstvenog osiguranja ne može joj pokriti troškove liječenja. Mora plaćati svoje liječenje i ugradnju novoga kuka.

Kroz kakve je paklene muke prošla ova samohrana majka pogledajte u ovome video uratku.

Autor: Srećko Stipović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno