Nogomet

VIDEO: Robijaši, sretan vam 31. rođendan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Robijaši, sretan vam 31. rođendan – Ne postoji mnogo veza koje su tako nesebično iskovane kao one između navijača i njegovog kluba. U tom transferu snage i ljubavi od jedinki koje djeluju kao jedno tijelo stvara se energija koja se prenosi na teren i djeluje na one na njemu i oko njega da može još jače i još bolje, da mora bolje. Tako je i sa Čelikom i njegovim “Robijašima”, vječno okovanim za svoj klub i u borbi za sretno Bilino.

Kako je naš Čelik 16. juna proslavio 73 godine, danas 19. novembra “Robijaši” slave svojih 31 – protkanih lijepim sjećanjima, ostvarenim životnim prijateljstvima i još većim pobjedama. Nije malo, ali je još uvijek dovoljno malo da želimo još više u narednim decenijama – nove generacije zaražene crno-crvenom bojom, na punom jugu najljepšeg stadiona u domovini i čvrsto u gardu za svoj klub i grad.

Čelikovi “Robijaši” su zajedno s nama u borbi za jedan novi i bolji Čelik, te su kao takvi primjer i prethodnica borbe za svoj klub – čvrsto i odlučno do još jedne pobjede! Jug može nekad biti prazan, ali njihova srca nisu!

Naši “Robijaši”, želimo vam od srca, gradski i muški – sretan rođendan!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno