Nogomet

VIDEO: Robijaši napravili spektakl u komšiluku, Čelik slavio u gostima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladost i Čelik igrali su utakmicu trećeg kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Čelik je slavio na kraju susreta u Doboju kod Kaknja, a imao je podršku i poznatih lica sa tribina uz redovnu podršku Robijaša.

Lokalni derbi u Doboju kod Kaknja privukao je dosta pažnje navijača oba kluba, a Čelik je došao u vodstvo od 27. minute kada je Kenan Horić zatresao mrežu svog nekadašnjeg kluba.

Zenički klub i danas ima veliku podršku svojih navijača koji su pokazali da će i ove sezone biti Čelikom 12. igrač.

Veliki broj navijača Čelika stigao je na MGM Arenu, te od prve minute bodrio svoju ekipu.

U dosta dobroj utakmici bolje se snašla gostujuća ekipa iz Zenice i nakon vodstva iz prvog poluvremena golom Horića, u drugom poluvremenu su utakmicu priveli kraju i slavili minimalnim rezultatom 0:1.

Nakon tri odigrana kola Čelik ima 5 bodova i još uvijek je neporažen.

Također, na tribinama stadiona u Doboju kod Kaknja nalazi se i dobro poznato lice, a to je naš glumac i voditelj Tarik Filipović.

Filipović je inače rođeni Zeničanin i veliki navijač Čelika, a svoj ljetni odmor koji provodi ovih dana u Zenici odlučio je da iskoristi da pogleda i utakmicu voljenog kluba.

Video: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno