Zabava

VIDEO: Prvi trailer najnovijeg filma o Jamesu Bondu – “Nije vrijeme za umiranje”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Prvi trailer najnovijeg filma o Jamesu Bondu – “Nije vrijeme za umiranje” – PRVI TRAILER NAJNOVIJEG FILMA O AGENTU 007 JE UPRAVO STIGAO! NE PROPUSTITE PRILIKU DA GA POGLEDATE ODMAH!

Adrenalin, strast, rizik, smrt i čast, sve su to asocijacije na najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, Jamesa Bonda! A sve to (i mnogo više od toga) vidjet ćete u prvom traileru za najnoviji, 25. film o Bondu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” (NO TIME TO DIE). Zato i ne čudi da je serija filmova o britanskom agentu jedna od najuspješnijih i svakako najvoljenijih filmskih franšiza svih vremena!

Trailer: 

“NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” u naša kina stiže 2. aprila 2020. godine, a do tada uživajte u ovom spektakularnom traileru.

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom negativcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno