Biznis

VIDEO: ProComp preselio na dvije nove lokacije u Zenici!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: ProComp preselio na dvije nove lokacije u Zenici! – Preseljenje u nove poslovne prostore nije samo stvar tehničke prirode, nego odražava konstantu u poslovnoj politici – da se klijentima ponude što optimalniji uslovi za ponudu, odabir i kupovinu informatičke opreme.

Zenički ProComp, najbrže rastuća domaća trgovina informatičkom opremom, odnedavno posluje na dvije lokacije u gradu.

Na adresi Bulevar Ezhera Eze Arnautovica 27 (u blizini Gimnazije) otvorena je nova maloprodajna trgovina, koja se bazira na touch’n’feel konceptu, gdje sve izložene artikle možete vidjeti na djelu, osjetiti i isprobati prije kupovine, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći pri odabiru idealnog artikla prema vašim željama i potrebama.

U ProComp shopu očekuje vas uistinu bogata ponuda laptopa svih vrsta i veličina, stolnih i gaming računara s garancijama koje se kreću do 36 mjeseci, pametnih telefona, tableta, televizora i opreme, kućanskih aparata, uređaja za grijanje i hlađenje i neke popularne sportske opreme, kao što su električni skuteri i romobili.

Posebnu pažnju vam skrećemo na akcijske ponude laptopa, mobitela i televizora, a naročito gaming opreme i mnoštvo kvalitetne periferije i softvera po popularnim cijenama.

Ne tražite dalje, svi svjetski brandovi su na jednom mjestu!

Poslovno sjedište firme smješteno je na adresi Marjanovica put do br.2 (u popularnoj zgradi ”Jabuka”), a za naše kupce je posebno važno da se na istoj adresi nalazi ProComp servis, koji je dobio unaprijeđene uslove rada, čime želimo još više odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve naših kupaca.

Naš slogan ”Važno je gdje kupujete tehniku” od sada ima još veći značaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno