Politika

VIDEO: Pročitajte i pogledajte – vijećnik Babajić u 14 minuta pokušao nabrojati sva neispunjena Kasumovićeva obećanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na dvadeset drugoj (22.) sjednici Gradskog vijeća Zenice (četvrtak, 21. aprila), u okviru druge tačke dnevnog reda “Izvještaj o radu Gradske uprave i Gradonačelnika u 2021. godini” umjesto gradonačelnika Fuada Kasumovića, koji nije prisustvovao sjednici, izvjestilac je bila Fatima Vojvodić, pomoćnica Gradonačelnika za finansije.

Vijećnik Gradskog vijeća Almir Babajić (SDP) je imao 14-minutno obraćanje, koje je u dva navrata, navodno zbog dužine, pokušao prekinuti predsjedavajući GV. U obraćanju javnosti i vijećnicima, Babajić je, pokušao, samo da nabroji sva neispunjena obećanja, sve dogovorene, a neurađene projekte, te sve obmane i izigrane dogovore od strane Gradonačelnika i Uprave prema gradu, građanima, pa i vijećnicima.

Zenica.tv i Zenicablog.com vam donose TITLOVANI video izlaganja sa tekstom izlaganja, na osnovu javno publikovanog videa sjednice GV koju realizira lokalni javni servis.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno