Ostali sportovi

VIDEO: press konferencija veterana zeničkog ragbija – 45 godina ragbija u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: press konferencija veterana zeničkog ragbija – 45 godina ragbija u Zenici – Veterani zeničkog ragbija, igrači i treneri nekadašnjih zeničkih ragbi klubova Zenica, Čelik i Rudar, okupiće se u subotu na atletskim terenima Kamberovića polja, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, u spomen na slavne dane zeničkog sporta.

– Ideja da se okupimo potekla je od Suada Kapetanovića, s kojim smo dogovore o okupljanju počeli prije dvije-tri godine u Pragu. Uslijedilo je naše uspješno učešće u zagrebačkom ragbi turniru, da bismo, ponovo u Pragu, našoj neformalnoj, veteranskoj grupi ragbista dali ime Vukovi!, – kazao je na današnjoj press konferenciji bivši trener Ragbi kluba Zenica, Sreto Čađo.

Na zlatne dane zeničkog ragbija podsjetili su danas i bivši igrači doktor Boško Kukolj, Safet Begović i Andrija Petrović. U najavljenim utakmicama igraće Vukovi, uzrasta 40 plus, a među njima biće i igrači stariji od 70 godina. Prijavljeno je učešće veterana iz Zagreba, Beograda, Pančeva, Vršca, Starčeva i Niša. Utakmice počinju u 11 sati. pogledajte video sa press konferencije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno