Zenica

VIDEO: Premijer Bašić upriličio prijem za policijske službenike koji su učestvovali u akciji haapšenja nakon razbojništva u apoteci u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić upriličio je prijem za policijskog komesara Rusmira Šišića, načelnika Policijske uprave Zenica, komandira Policijske stanice Centar i šest policijskih službenika koji su 28. februara učestvovali u akciji hapšenja lica koje je izvršilo razbojništvo u apoteci “Dr. Weiss” u Zenici.

Premijer Bašić je rekao da je prijemom želio da pokaže da Vlada prepoznaje rezultate rada te da je materijalni položaj policije i opremanje Uprave policije jedan od najvažnijih prioriteta ove vlade.

-Na ovaj način šaljemo poruku svima koji imaju problema sa zakonom da imamo profesionalnu policiju koja je spremna da rizikuje i svoj život da bi zaštili imovinu građana i da bi se naši građani osjećali sigurno – rekao je premijer Bašić.

Policijski komesar Šišić zahvalio se premijeru Bašiću i Vladi na prijemu za policijske službenike koji su učestvovali u akciji, od kojih je jedan teško povrijeđen.

Naglasio je da policija ozbiljnim i profesionalnim pristupom daje maksimum u svom radu, te izrazio nadu da će Vlada nastaviti da na ovaj način prepoznaje dobre rezultate policije u ovom kantonu.

Press sužba ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno