Posuđeno

Video poruka Harisa Burine navijačima Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poruka Harisa Burine navijačima Čelika – Navijači NK Čelik iz Zenice, popularni Robijaši, zakazali su Protestni marš za subotu, simbolično u 11:55 sati ispred Bosanke, u znak podrške svom klubu koji se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Podršku zeničkom Čeliku je dao i bh. glumac Haris Burina, inače vatreni navijač ovog kluba.

“Velika je grehota ugasiti jednu vatru, a kamoli jedan klub. Međutim ovdje se ne radi o gašenju kluba, već o mnogo većoj stvari a to je gašenje simbola grada, mladosti i elana. Radi se o gašenju nečega po čemu je Zenica najprepoznatljivija. Čitav niz stvari upravo je vezan za fudbalski klub.

Jedan grad i klub koji ima toliku tradiciju, s najboljim navijačima na svijetu, ne smije ostati bez svog simbola. Svaki oblik protesta u tom smislu za mene je potreban. Ja ne mogu zamisliti da kao građanin ovog grada živim u sredini koja je svoja najveća blaga pogasila.

Dokažimo da je ovo naš grad i naš klub”, poručio je Haris Burina



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno