Ostali sportovi

Video: Poruka Amela Tuke nakon kvalifikacione trke: Budite uz nas!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Poruka Amela Tuke nakon kvalifikacione trke: Budite uz nas! –  Naš atletski dijamant za finale će se boriti u noćisasubote na nedjelju, a nakon što je ispunio prvi dio cilja, ostala mu je još jedna prepreka do finala. Bh. navijači od Tuke očekuju da osvoji prvu olimpijsku medalju, a i naš srednjeprugaš zadovoljan je

– Trka je bila odlična. Završio sam drugi i plasirao sam se u polufinale. To je ujedno bio i moj cilj, da budem među prva tri atletičara i da prođem prvi krug kvalifikacija – kazao je najbrži Bosanac na 800 metara nakon uspješnog debija na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Najveća uzdanica našeg olimpijskog tima kaže kako konkurencija u prvoj kvalifikacionoj grupi nije bila nimalo lagana.

– Polufinale će biti isto tako teško, ali dat ću sve od sebe od sebe kako bi izborio plasman u finale. Želio bih se zavaliti svima na podršci koju mi pružaju kao i ostalim kolegama u olimpijskom timu BiH. Budite uz nas, uživajte u našim nastupima i bez obzira na to koje rezultate napravimo mi smo tu i svim srcem predstavljamo svoju Bosnu i Hercegovinu. Nosimo je u srcu, tako da nam je potrebna vaša podrška – poručio je Tuka iz Rija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno