Zabava

VIDEO: pogledajte trejler za novi, nevjerovatni triler KRUG

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: pogledajte trejler za novi, nevjerovatni triler KRUG  – Dragi prijatelji, u ime distributerske kuće Una film zadovoljstvo mi je najaviti vam novi trailer filma za nevjerovatni triler, KRUG (THE CIRCLE) koji u naša kina dolazi 18. maja 2017 godine.

Trailer filma možete pogledati na linku:

SADRŽAJ FILMA:

Zasnovano na međunarodnom  bestseleru, KRUG je moderna poučna priča smještena u ne tako daleku budućnost. Strašne posljedice tehnologije sudaraju se sa željom da vas čuju u svijetu u kom je prisustvo na internetu najvažnije, a broj pratilaca pokazuje pravu moć. Džejms Ponsolt priča fascinantnu priču o Mej Holand, mladoj ženi željnoj da pokrene svoju karijeru. Ona će se pridružiti tehnološkom i društvenom gigantu Krugu gdje će jako brzo napredovati. Prinuđena od strane osnivača firme, Imona Bejlija, da stane ispred kamera, Mej se bori da održi svoj lični identitet dok postaje lice kompanije koja ima milijardu pratilaca. U ovom napetom, tehnološkom trileru, niko nije stvarno siguran dok svi uvijek gledaju.

Una film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno