Zabava

VIDEO: Pogledajte trejler za Fast & Furious 8

VIDEO: Pogledajte trejler za Fast & Furious 8 – Dragi prijatelji, zadovoljstvo mi je da vam u ime distributerske kuće Una Film predstavim novi trailer akcionog trilera PAKLENE ULICE 8 (FAST & FURIOUS 8), koji u naša kina stiže 13.aprila 2017.

Trailer filma:

SADRŽAJ FILMA:

Poslije „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u historiji zaradili milijardu dolara na svjetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svjetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječniji filmskih serijala svih vremena: PAKLENE ULICE 8.

Sad kad su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brayan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Charlize Theron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali.

U filmu „Paklene ulice 8“, Vin Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwaynea Johnsona, Jasona Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chrisa “Ludacris” Bridgesa, Nathalie Emmanuel, Elsu Pataky i Kurta Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood i oskarovka Helen Mirren.

Una film

FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...