Zabava

VIDEO: Pogledajte trailer epske avanture koja će vam oduzeti dah “JETI – snježni čovjek”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Pogledajte trailer epske avanture koja će vam oduzeti dah “JETI – snježni čovjek” – Zadovoljstvo nam je u ime distribucijske kuće Una film predstviti vam trailer animirane epske avanture „JETI – SNJEŽNI ČOVJEK“ koji u bh kina dolazi 3. oktobra 2019. godine

Trailer pogledajte na linku:

Animirani film JETI – SNJEŽNI ČOVJEK vodi nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica Šangaja do snježnih pejzaža Himalaja, koji svojom ljepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja. Magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno sa njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada.  Ali, ova družina moraće uvijek da bude korak ispred starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi Jetija vratili kući.

JETI – SNJEŽNI ČOVJEK (ABOMINABLE)
sinhronizovano 2D i 3D
sinkronizirano 2D
U kinima od 3. oktobra 2019.

 

Režija: Jill Culton

Glasovi: Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard,

Sarah Paulson, Tsai Chin, Michelle Wong

Žanr: Animirana avantura

Studio: Universal Pictures International

Animirani film JETI – SNJEŽNI ČOVJEK vodi nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica Šangaja do snježnih pejzaža Himalaja, koji svojom ljepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja. Magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno sa njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada.  Ali, ova družina moraće uvijek da bude korak ispred starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi Jetija vratili kući.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno