Posuđeno

VIDEO: Pogledajte kako je nordijski finansijski gigant NORDEA predstavila eko-stanje u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Pogledajte kako je nordijski finansijski gigant NORDEA predstavila eko-stanje u Zenici – Najveća nordijska finansijska grupacija NORDEA  objavila je video o posjeti Zenici i pogonima ArcelorMittala Zenica jednog od njenih čelnih ljudi. Video je na engleskom jeziku, ali ga ipak toplo preporučujemo, jer će i onima koji ne znaju engleski većina sadržaja biti dobro razumljiva. NORDEA ima više od 30.000 zaposlenih, angažman u 17 država, a više od 10.000.000 (deset miliona) korisnika.

Saša Bešlić ili Sasja Beslik, koji vodi dio najveće nordijske finansijske grupacije zadužen za “samoodrživo finansiranje”, rođen je u našem gradu prije 47 godina, a danas je širom Planete poznat u svijetu biznisa i investicija. Njegova biografija na engleskom je OVDJE.

Jedan od najistaknutijih stručnjaka u Švedskoj na polju društveno-odgovornog poslovanja Saša Bešlić, rođeni Zeničanin koji je u 21. godini života došao u Švedsku, a 2011. godine proglašen je za najmlađeg lidera svijeta na World Economic Forumu, te je 2013. godine dobio priznanje kraljevsku medalju. Pogledajte video nastao tokom Bešlićeve dvije posjete rodnom gradu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno