Sudske klupe

VIDEO: pogledajte kako je izgledao nastavak policijske akcije Mreža 1

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: pogledajte kako je izgledao nastavak policijske akcije Mreža 1 – U nastavku policijske akcije kodnog naziva “MREŽA I”, koju sprovodi Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pod nadzorom i u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom Zeničko-dobojskog kantona, jučer su od strane policijskih timova započeti istovremeni pretresi na dvadeset šest lokacija na području Grada Zenica.

Pretresi stambenih objekata i pokretnih stvari na navedenim lokacijama se vrše s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta, koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku. Izvršenim pretresima pronađena je određena količina opojne droge namjenjene za uličnu prodaju, nekoliko pribora za konzumaciju droga, veći broj mobilnih telefonskih aparata, digitalne vage za precizna mjerenja, dva pištolja, jedna puška i drugi nedozvoljeni predmeti. Pronađeni predmeti i materija su oduzeti i bit će predmet potrebnih vještačenja. Na lokacijama na kojim su vršeni pretresi je devetnaest lica stavljeno pod kontrolu i lišeno slobode. Za dio te grupe (devet osoba) zatražen je pritvor.

Pogledajte video:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno