Naše

VIDEO: pogledajte kako Amel Tuka “puca” penale, ali i “zakucava”, žonglira loptom s Pjanićem….

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: pogledajte kako Amel Tuka “puca” penale, ali i “zakucava”, žonglira loptom s Pjanićem……. – Bosanskohercegovački atletski šampion i najuspješniji sportista BIH u 2016. u izboru Olimpijskog komiteta BiH Amel Tuka trenutno se u Italiji, na zimskim pripremama. On će prvo takmičenje u 2017. imati u susjednoj Srbiji, na Evropskom atletskom prvenstvo u dvorani, od 3.  do 5. marta  u Kombank Areni u Beogradu.

Prije nego će prošle sedmice doći na 24 sata u BiH da primi nagradu OK BiH, Tuka je boravio u SAD i Australiji, u kombinaciji privatno-službenih obaveza. U obje države je posjetio lokalne bosanske zajednice, a u Čikagu (SAD) se okušao i na travnatom terenu sa lokalnim omladinskim pogonom tamošnjeg bosanskog nogometnog kluba.

Pogledajte u ovom videu kako atletičar Tuka “puca” penale. pitali smo Amela ko ga je ovako naljutio, a on je uz osmijeh rekao – da je gol, s razlogom, posvetio golmanu koji je u tom trenutku bio između stativa.

Da se ne radi o slučajnosti, a ni “namještaljci”, pokazuje nam privatni video iz Amelove arhive, sa nedavnog druženja sa bh.nogometnim reprezentativcem, Miralemom Pjanićem, u dvorištu kuće u Rimu.

Naime, Tuka i Pjanić su se odlučili zabaviti u dvorištu žongliranjem s loptom, a Amel je i tada pokazao da ima talenta i za fudbal. I tu se priča ne završava, jer ćete u ovom jedinstvenom videu moži pogledati kako Amel “zakucava” na košarkaškom terenu, ali i kako se u sklopu priprema pomalo “bavi” i karateom.

Uživajte.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno