Nesreće

Video: petero povrijeđenih prebačenih u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u 18:00 na magistralnom putu M-17 Maglaj-Doboj, u mjestu Kosova došlo je do potpune obustave saobraćaja.

-U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička automobila marki Renault i Seat, a pet osoba je povrijeđeno i oni su prevezeni u KBZ Zenica potvrđeno je za portal “Dnevnog avaza” iz PU Maglaj. Na oba vozila je pričinjena veća materijana šteta.

– U ranim večernjim satima u Kantonalnu bolnicu Zenica devezeno je pet osoba. Nakon dijagnostike i pregleda kod svih pacjenata konstatovane su teške tjelesne povrede, a kod jedne pacjentice povrede mogu biti opasne po život. U ovoj nesreći povrijeđene su dvije žene, dva muškarca i jedno dijete. Povrijeđeni su inicijala O.D. (1983.), O. K. (2008.),   O.S. (1985.), S. S.  (1976.), M. S. (1979.). Svi pacijenti su nakon dijagnostike hospitalizovani u službama za Ortopediju i traumatologiju, Službi za hirurgiju i Službi za anesteziju, intenzivnu njegu i terpiju bola – kazala je za portal “Dnevnog avaza” portparolka Kantonalne bolnice Zenica Aida Buro.

150518133.1 mn

18.5.2015. 20:17 Završen je uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Maglaj-Doboj, u mjestu Kosova, i na spomenutoj dionici saobraća se nesmetano.

POGLEDAJTE KRATAK VIDEO KOJI JE ZA PORTAL – ZENICABLOG SNIMIO NAŠ ČITALAC HARIS PAJIĆ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno