Zabava

VIDEO: Objavljen trailer za španjolski film u kojem jednu od glavnih uloga igra Tarik Filipović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljen je trailer za španjolski film “42 segundos” (“42 sekunde”) u kojem jednu od glavnih uloga ima Tarik Filipović.

Film prati priču o historijskom uspjehu španjolske vaterpolo reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine.

Španjolce je predvodio splitski trener Dragan Matutinović kojeg glumi Tarik koji je cijelu ulogu odigrao na španjolskom, iako inače uopće ne govori taj jezik.

Film nosi naziv “42 sekunde” jer je upravo toliko Španjolce dijelilo od zlata.

Film je sniman u Barceloni i Andori, a premijera je planirana za 1. septembar u Barceloni.

Dragan Matutinović za Slobodnu Dalmaciju kaže kako će film krenuti u prikazivanje dan nakon premijere, 2. septembra, te da ‘gori od želje da vidi kako je to ispalo’.

“Tarik je veličina, pravi glumac, rekao bih baš faca. Nisam mu trebao tumačiti. Vidjeli smo se jedan put. Kasnije me zvao, brat bratu sto puta me nazvao tijekom snimanja u Barceloni i Andorri. Tražio je od mene svu silu detalja,” otkrio je za Slobodnu Dalmaciju splitski trener.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno