Zabava

Video: Obavještajci u Multiplexu Ekran

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Obavještajci u Multiplexu Ekran – Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da urnebesna komedija “OBAVJEŠTAJCI” (CENTRAL INTELLIGENCE) od 30. juna dolazi na redovne repertoare kina Cinema City Sarajevo, Kino Novi Grad Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kaleidoskop Tuzla, Kino Kozara Prijedor, Bioskop Andrićgrad Višegrad, Kino Theatre Busovača.

Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Johnson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature. Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekadašnjeg „rmpalije s kampusa“ (Hart), a sada računovođe kome nedostaju slavni dani. Ali dok ovaj staloženi čovjek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svijet pucačine, izdaje i špijunaže u kome obojica mogu da poginu na sto i jedan način.

Trailer filma možete pogledati ovdje:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno