Zabava

VIDEO: “Noć vještica ubija” u kinima od 14. oktobra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“NOĆ VJEŠTICA UBIJA” stiže u naša kina u četvrtak, 14. oktobra. Svi ljubitelji horor filmova bit će zapanjeni onim što će vidjeti na velikom platnu, jer Noć vještica kada se Michael Myers vratio još nije gotova.

Ako ste dovoljno hrabri, rezervišite najbolja mjesta na vrijeme i doživite ovu uznemirujuću priču na pravi način, u mraku kino dvorane!

O FILMU: 2018. godine horror film NOĆ VJEŠTICA David Gordon Greena, u kojem glumi ikona Jamie Lee Curtis, razbio je na blagajnama, zaradio više od 250 miliona dolara širom svijeta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u historiji horor filma u kojem glumi žena.

A Noć vještica kada se Michael Myers vratio još nije gotova.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena kćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, vjerujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.

Ali kada Michael uspije da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživjela Michaelov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Michaela, jednom zauvijek.

Zlo umire večeras.

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno