Info

VIDEO: Nekoliko novih dokumentarnih filmova o agresiji i genocidu u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Avdo Huseinović, poznati bh. režiser dokumentarnih filmova o agresiji na BiH, genocidu, te drugim temama vezanim za historiju BiH, završio je nekoliko novih dokumentarnih filmova. Na njihovu premijeru se čekaju bolji bolji epidemiološki uvjeti ili dok se mjere ne ukinu, jer kako Husenović kaže, navikao je da premijeru njegovih filmova gleda 2.000 ljudi. Mnogo su radili on i njegova ekipa na istraživačkom planu i tu su nova tri filma kao i još nekoliko kojih se ili snimaju ili su u montaži.

Svakako da je pandemija usporila ili negdje onemogućila planirana snimanja i putovanja na neke destinacije, ali mi radimo koliko nam uvjeti dozvoljavaju i nadamo se ako Bog da da će publika u BiH i širom svijeta imati priliku pogledati nekoliko zaista zanimljivih dokumentaraca o svjedočenju planirane agresije i genocida nad Bošnjacima Bosne i Hercegovine.

Priredio: Bilal Isaković; IMLTV PRESS



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno