Posuđeno

VIDEO: Navjerovatna glupost na autoputu – mladići plesali i radili sklekove ispred ulaza u tunel Pečuj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Društvene mreže kao bojno polje, ali u negativnostima. Što napraviš gluplji video to si “popularniji” i to si u “raji”. Mladi u Bosni i Hercegovini u posljednje vrijeme snimaju u bizarnim poduhvatima kako bi dobili lajk više.

Ovog puta redakcija portala Crna-Hronika objavila je nevjerovatnu glupost dvojice mladića iz BiH koji su zaustavili svoj automobil ispred tunela Pečuj na autoputu A1 kako bi snimili svoju “zezanciju” koja ih je mogla koštati života.

“Prvi mladić je stao na autoputu ispred tunela i pjesao pobjednički ples. Drugi je bio “maštovitiji” pa je radio sklekove na autoputu.”

Nismo uspjeli doznati u kojem vremenskog terminu je video snimljen. Vjerujemo da nadležni u Autocestama uz nadležne u policiji imaju načina da pronađu i “nagrade” osobe sa snimka, za primjer budućim “influenserima”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno