Zenica

VIDEO: Nakon Zenicabloga i NOVA BH o stadionu u Puhovcu

VIDEO: Nakon Zenicabloga i NOVA BH o stadionu u Puhovcu – Nakon što je prošle sedmice naš portal objavio foto galeriju izgradnje stadiona u Puhovcu, koji mještani ovog mjesta vlastitim sredstvima i snagama grade, ekipa televizije NOVA BH je prikazala ovu priču u svom centralnom dnevniku.

Zahvaljujući ekipi Nove BH ova priča je obišla cijelu Bosnu i Hercegovinu i postala primjer zajedništva i rada jedne zajednice. Stanovnici Puhovca su dokaz da mještani vlastitim snagama i sredstvima, bez da čekaju lokalne vlasti, mogu uraditi projekte za dobrobit svoje djece i zajednice.

Fotografije koje nam je prošli put ustupio jedan od inicijatora projekta Rifet Spahić možete pogledati u prilogu, gdje također imate i video prilog kolega sa Nove BH.

Ovo je priča o zajedništvu, viziji i odlučnosti. Stanovnici sela Puhovac vlastitim rukama bez ičije pomoći grade stadion. Kako napreduju radovi, provjerila je naša ekipa.

Gepostet von NOVA BH am Mittwoch, 30. September 2020

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem