Naše

Video najava: Željezno polje jučer, danas…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Kiša je lila danima kao iz kabla. Poplave, odroni, klizišta …,ni najstariji ne pamte ovakvu nesreću.”-riječi su inicijatora dokumentarnog filma Željezno polje Muje Aganovića.
Mladi i kreativni tim iz Zenice je prošle godine bio aktivan, realizirao je ideju o produciranju ovog video zapisa koji svjedoči o nepogodama koje su u maju 2014. godine zadesile Općinu Žepće i njene žitelje.
– Postprodukcija ovog dokumentarnog filma je pri samom kraju, mada je trebalo i ranije da se završi, ali su razlozi finansijske prirode uslovili da to bude sada, u januaru. Vašim gledaocima donosimo i trailer dokumentarnog filma “ŽELJEZNO POLJE JUČE, DANAS…” koji če premijerno biti prezentiran čitateljima Zenicabloga več naredne sedmice, kaže nam Rizah Halilkadić koji potpisuje režiju i produkciju filma.
– Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim društvenim, privrednim subjektima, ljudima dobre volje koji su svojim učeščem doprinjeli da se realizuje jedan ovako zahtjevan projekat, ističe Halilkadić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno