Zabava

VIDEO: najava urnebesnog animiranog hita “TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: najava urnebesnog animiranog hita “TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA” – Zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film predstaviti vam prvu kino najavu najveselijeg animiranog filma ikad napravljenog, koji u naša kina dolazi 19. marta ove godine, “TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA” (TROLLS WORLD TOUR).

Sinhronizovani trailer pogledajte na linku:

Anna Kendrick (Ana Štajdohar) i Justin Timberlake (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: funku, rocku, country muzici, techno muzici, klasičnoj i pop rocku. Sada će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno