Zabava

Video najava: Tajne avanture kućnih ljubimaca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video najava: Tajne avanture kućnih ljubimaca – Veliko nam je zadovoljstvo ispred distributerske kuće Una Film, da vas obavijestimo da animirani film TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA od četvrtka, 11. augusta, ulazi u redovnu distribuciju i naći će se na repertoarima u svim multiplexima i kinima širom BiH: Cinema CIty Sarajevo, Palas Banja Luka, Kaleidoskop Tuzla, Ekran Zenica, Kozara Prijedor, Andrićgrad VIšegrad, Theatre Busovača i više od 30 gradova i mjesta putem mobilne kino opreme.

Jedno je sigurno , čeka vas sjajna zabava i fenomenalni provod namijenjen cijeloj porodici!

Illumination Entertainment i Universal Pictures sarađuju po peti put i predstavljaju nam film Tajne avanture kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets), komediju koja prati dogodovštine naših mezimaca kada odemo u školu ili na posao.

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Manhattanu počinje kada ekipa na dvije noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmosatnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet kao da je riječ o reality programu.

Glavni pas u zgradi, Max (Marko Marković), oštroumni terijer spašen sa ulice koji je ubijeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Katie (Ivana Knežević), doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Dukea (Milan Čučilović), aljkavog i ogromnog mješanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima. Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama New Yorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica (Danijel Sič), koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovječanstvu… i sve to prije no što se Katie vrati kući za večeru.

Trailer filma pogledajte na sljedećem linku:

Una Film
+387 62 016 126



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno