Zabava

VIDEO: na zeničku premijeru filma Rana moje majke dolaze Meryem Uzerli i Ozan Guven

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: na zeničku premijeru filma Rana moje majke dolaze Meryem Uzerli i Ozan Guven – Distributerska kuća „Una film“ obavjestila je zvanično da će u četvrtak 8. decembra upriličiti specijalnu projekciju i promociju filma „RANA MOJE MAJKE“ („MY MOTHERS WOUND“) koji će se na redovnim terminima u BH kinima naći od 8. decembra.

Nakon premijere filma 07. decembra koja će otvoriti Festival turskog filma u Sarajevu, posebna projekcija bit će upriličena u četvrtak 08.12.2016. godine u 12:00h i u Multiplexu Ekran Zenica  uz prisustvo producenta filma Firata Sezgina, režisera Ozana Açıktana i dijela protagonista filma: Ozan Guven (Borislava), Bora Akkas (Saliha) i Meryem Uzerli (Marija).

Zenicablog je tokom vikenda ekskluzivno najavio detalje posjete turskih glumaca, NA LINKU OVDJE, te donio detalje njihovog boravka u Zenici.

Trailer filma pogledajte ovdje:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno