Zabava

Video: Na putu do zvijezda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da od četvrtka, 21. maja u bh. kina stiže “PITCH PERFECT 2 – NA PUTU DO ZVIJEZDA”.U ovoj raspjevanoj komediji bh. publika će moći da uživa u kinima: Multiplex Cinema City Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplexa Ekran Zenica Kino Kaleidoskop Tuzla te drugim mjestima.

 Raspjevane Ljepotice se vraćaju na veliko platno zaradivši proteklog vikenda na kino blagajnama 70 miliona dolara. Riječ je o nastavku originalnog hit filma o grupi dopadljivih, ekscentričnih djevojaka kojima je samo jedno zajedničko: neodoljiv zvuk koji proizvode kad se savršeno uklope, pomješaju i aranžiraju kao nikad ranije. Prošlo je tri godine otkako su Ljepotice predstavile svoje prepoznatljive vokale, stil i stav i postale prva ženska grupa koja je osvojila državnu titulu. Ali kad ih zabrane zbog skandala koji prijeti da im poremeti završnu godinu na Bardenu, trostruke šampionke se brinu da su ovog puta izgubile harmoniju zauvijek. Sa samo jednom šansom da povrate svoju reputaciju, one će morati da se izbore za svoje pravo da osvoje Svjetsko prvenstvo u u Kopenhagenu. Dok se budu borile da uspostave balans između stresa zbog muzičke dominacije i problema sa odrastanjem, biće potrebna moć sestrinstva da pronađu svoj stil i vide šta je potrebno da bi bile najbolji svjetski glasovi.

Pogledajte titlovani trejler filma na YT linku: https://www.youtube.com/watch?v=nIiY1pPyHNs 

www.tropik.ba  // www.unafilm.ba 

spicfilm



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno