Zabava

Video: Malci-Minions – ulaznice u prodaji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da su u prodaji ulaznice za 3D premijerne projekcije urnebesne animirane komedije „MALCI“ ( MINIONS) zakazane za subotu i nedjelju 04./05. juli sa terminima od 10:00, 12:00, 14:00 i 16:00 sati. Za sve posjetioce distributer filma Una Film i partner Connect People su pripremili poklon iznenađenja do siteka zaliha.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slijediti…

Trailer filma „MALCI“ na linku: https://www.youtube.com/watch?v=2ANnZb6ez3E  Film „Malci“ ( Minions) je na redovnom programu Multiplexa Ekran od 09. Jula.

EKRAN PR TEAM www.multiplexekran.ba 

Minions BiH LED 1024x768px v2



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno