Zabava

VIDEO: “Mačak u čizmama- Posljednja želja” od 3. decembra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od subote, 3. decembra zabavna animirana avantura “MAČAK U ČIZMAMA – POSLJEDNJA ŽELJA” (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) stiže u naša kina i to pretpremijerno u Cineplexxima Sarajevo, Banja Luka i Mostar, Cinestarima Sarajevo, Banja Luka i Mostar te u Domu omladine Zvornik. Film će se prikazivati u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, tako da će zadovoljiti ukus gledalaca svih uzrasta, a dinamična, uzbudljiva i šarmantna priča oduševit će ljubitelje svih žanrova.

O FILMU: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mlijeko! Poslije više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Shrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvest će ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hayek.

U svom pohodu, Mačak i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medvjeda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Shrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Shreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Shreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom svijeta.

Nakon pretpremijernih projekcija, „MAČAK U ČIZMAMA – POSLJEDNJA ŽELJA“ stiže na redovni kino repertoar 8. decembra.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno