Zabava

Video: Lapsus Band – Kada Voliš (Official Video by Area7Entertainment)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Lapsus Band – Kada Voliš (Official Video by  Area7Entertainment) – Lapsus bend je nastao prije nešto više od tri godine. Od osnivanja do danas kroz bend je prošlo više muzičara i vokala, ali su tri člana od samoga početka; Mahir Osmanović (gitara), Mumin Korajac (bubnjevi) i Muamer Bošnjaković (klavijatura), sva trojica mladića iz Kalesije. Prije nekoliko mjeseci Lapsusu se pridružio i Emir Aličković (vokal) iz Kaknja.

LAPSUS BAND možete pratiti putem oficijelne Facebook stranice, kao i na Youtube kanalu.

IMG_7653LAPSUS BAND je počeo kao rok sastav, ali se vremenom njihov muzički pravac promijenio, pa sada rade obrade domaćih pjesama. Upravo su na taj način već odavno izašli izvan okvira Kalesije i Tuzlanskog kantona, ali i izvan granica Bosne i Hercegovine. Proteklih godinu dana bilježe nastupe širom BiH, u susjednoj Hrvatskoj, ali i u Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj…

Tako momci koji su muzičku karijeru počeli svirajući u ugostiteljskim objektima u Kalesiji pred nekoliko desetina osoba postali jedan od najtraženijih bendova u cijeloj BiH, ali i van granica naše države, svirajući u rasporodanim lokalima, a nastupali su i sa regionlnim muzičkim zvijezdama pred nekoliko hiljada osoba. Njihova publika su mladi, a kroz smijeh kažu da su to većinom osobe ljepšeg pola. Kako kažu, pozivi za nastupe stižu svakodnevno, i ovo ljeto će provesti “na točkovima”.

Tome će itekako doprinijeti i njihova prva pjesma “KADA VOLIŠ“, koju su završili nedavno. Pjesmu je radio Amil Lojo.

Spot u potpunosti potpisuju Zeničani Jasmin Pivić i Dino Šehić, odnosno produkcija Area7Entertainment.  Premijerno objavljujemo spot izrađen u produkciji ovog sve popularnijeg zeničkog kreativnog dvojca. 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno