Politika

VIDEO: Ivo Iva Tadić – nositelj Liste HDZ-a i HNS-a: Obraćanje i poziv Hrvaticama i Hrvatima u ZDK/ZDŽ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ivo Iva Tadić, nositelj liste koalicije Hrvatskog narodnog sabora, predvođenog Hrvatskom Demokratskom Zajednicom Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona/županije, obratio se video porukom Hrvaticama i Hrvatima koji žive u ovom kantonu/županiji. Pogledajte video obraćanje i poziv za izlazak na izbore.

IVO TADIĆ NAJAKTIVNIJI PREDLAGAČ ZAKONA U DOMU NARODA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE FBIH!
Analizom aktivnosti u domovima Parlamenta Federacije BiH u mandatnom periodu 2018 – 2022 utvrđeno je da je usvajanjem na snagu stupilo ukupno 111 zakona.
Dom naroda održao je 20 redovnih i 12 vanrednih sjednica, a nije održao nijednu tematsku sjednicu.
Od 209 usvojenih prijedloga i nacrta u Predstavničkom domu, 186 našlo se i na dnevnim redovima sjednica Doma naroda. Usvojeno/prihvaćeno je 167, 18 je odbijeno, a jedan je ostao u proceduri.
Analizom prijedloga i nacrta zakona koji su došli u Dom naroda utrđeno je da je najaktivniji predlagač bio Ivo Tadić uz kolegu Jasmina Duvnjaka.
Više na:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno