Zabava

VIDEO: Horor komedija “FREAKY” u kinima od 12. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Horor komedija “FREAKY” u kinima od 12. novembra – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od četvrtka, 12. novembra, u naša kina stiže horor komedija „FREAKY“, sa  Kathryn Newton i Vinceom Vaughnuom u glavnim ulogama.

Budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamjene tijela, jer ovog puta jedna tinejdžerka svoje tijelo mijenja sa neumornim serijskim ubicom. Uz ovakav zaplet idealan kino provod je zagarantovan, zato odaberite društvo i pravac u omiljeno kino.

Od vele-majstora, scenariste i režisera Jasona Bluma (Happy Death Day, The Purge franšiza), dolazi nam mračna horor komedija o koljaču, srednjoškolcima i brutalnoj istini o srednjoj školi.

O FILMU: Sedamnaestogodišnja Millie Cesler (Kathryn Newton, Blockers, HBO serija Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfieldu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vince Vaughn), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.

Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Millie narednog jutra probude u tijelu onog drugog.
Millie tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo, jer će zamjena postati trajna i zauvijek će ostati zarobljena u obliku sredovječnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni psihopata za kim je cijeli grad u potjeri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gdje planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.

Trailer filma možete pogledati na slijedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno