Biznis

VIDEO: Halidu Bešliću nema zime uz domaće kamine – ThermoFLUX – nova generacija grijanja na pelet

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Halidu Bešliću nema zime uz domaće kamine – ThermoFLUX – nova generacija grijanja na pelet – Domaća kompanija ThermoFLUX iz Jajca dugogodišnji je lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih kamina i kotlova na pelet, koji svojim tehnološkim rješenjima i inovativnim dizajnom, podižu pojam grijanja domaćinstva na potpuno novi nivo. Brojne su prednosti zbog kojih ova vrsta grijanja bilježi konstantan rast. Najprije, tu su niži troškovi, ali ono što odlikuje TermoFLUX svakako je spoj jedinstvenog dizajna, jednostavnosti rukovanja kaminima i kotlovima, kao i napredna tehnologija koja pojednostavljuje svakodnevno održavanje.

ThermoFLUX i za nadolazeću sezonu grijanja na bh. tržište plasira nove proizvode, koji usklađuju zaštitu okoliša, smanjenu potrošnju i maksimalno iskorištenje energenta, u skladu sa strogim EU standardima. Tome svjedoče i dva nova proizvoda u premium ponudi, Agnes i Adele, koji predstavljaju spoj italijanskog dizajna, kojeg potpisuje Cesarea Monti, i tehnologije kompanije Firevision Austrija.

Osim što će u svaki prostor donijeti toplu kućnu atmosferu, Agnes i Adele donose i nezaboravan prizor plamena, poput onih koje smo navikli gledati u Hollywoodskim filmovima.

U prepoznatljivo obećanje kompanije da uz TermoFLUX nema zime, vjeruje i Halid Bešlić, legenda bh. muzičke scene, koji je postao novo zaštitno lice kampanje.

Rado podržavam domaće kompanije, koje se iznova trude da pariraju svjetskim trendovima u bilo čemu što rade. Oduševljen sam kvalitetom i dizajnom ThermoFLUX kamina i kotlova, koji su konkurencija i onim evropskim. Dok ovako rade, sigurno nema zime.“, poručio je Bešlić.

Pored domaćeg tržišta, kvalitet proizvoda kompanije TermoFLUX prepoznat je i na inozemnom tržištu, gdje svoju konkurentnost održava i standardizacijom procesa, tako kompanija posjeduje ISO standard 9001 za upravljanje kvalitetom.

„Naša misija je da kupcima uvijek nudimo inovativna, ekonomična, ali i visokokvalitetna rješenja grijanja na pelet, što dokazuju i naša dva nova proizvoda u ponudi, kamini Agnes i Adele. Sa ustaljenim cijenama peleta, tržište se regulisalo, što se pozitivno odrazilo i na prodaju kamina i kotlova. Kupci su uvidjeli brojne benefite kupovine naših proizvoda, a na nama je da nastavimo sa unapređenjima i inovacijama“, izjavila je Katarina Ladan, voditeljica komercijalnog odjela kompanije ThermoFLUX.

Za više informacija o novim premium modelima kamina Agnes i Adele, kao i ostaloj ponudi ThermoFLUX kamina i kotlova na pelet, posjetite njihovu zvaničnu stranicu https://www.thermoflux.ba/ i pronađite najbolji model za vaš dom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno