Zabava

VIDEO: Grupa Zar objavila novu pjesmu, evo kome su je posvetili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grupa ZAR objavila spot za pjesmu “Biljeg”, kadrovi snimani i u replici Titovog Plavog voza, a video je sniman u Zenici i u Golubinji kod Žepča.

Snimanje spota, ali i njegovo objavljivanje, prvobitno je prolongirano zbog tehničkog problema, a potom i tragične smrti Mirsada Pilava, brata lidera grupe Amira Pilava.

– “Biljeg” je posveta mom mlađem bratu Mikiju. Pjesma je spoj lijepog i neponovljivog vremena 70-tih i 80-tih godina prošlog vijeka i tuge zbog tragičnog odlaska brata koja je na mene ostavila vječni trag – Biljeg – kaže Amir Pilav Cvale za čiji imidž u spotu se pobrinuo frizerski salon Dada iz Tešnja.

Za režiju spota bio je zadužen reditelj Jasmin Pivić. U spotu se pored članova ZAR-a pojavljuje i model Sara Morić, članica modne agencije Fashion M iz Zenice. Pojedini kadrovi snimljeni su u replici Titovog Plavog voza, koji se nalazi u Golubinji i o kojem posljednjih mjeseci pišu brojni regionalni mediji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno