Biznis

Video: fontana na raskrsnici Londža-Talića brdo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: fontana na raskrsnici Londža-Talića brdo – Na potezu raskrsnica ulica Londža i Talića brdo počinje posljednja faza radova, o čemu smo obavjestili na LINKU ovdje.

Po završetku radova, Zenica će u Kružnom toku na ovoj raskrsnici dobiti fontanu, čiji izgled, u grafičkom pregledu, predstavljamo čitaocima portala Zenicablog.

-U toku su radovi na kolovozu, pješačkim stazama, izgradnja zelenog pojasa i biciklističkih staza. Fontana čiju prezentaciju predstavljamo čitaocima vašeg portala, biće manja i drugačija od one kod Stacionara. Imaće dva bazena, drukčije mlaznice i drukčije noćno osvijetljenje, primjerenije centru grada. rekao je za Zenicablog Mirsad Heleg, direktor JP za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica i Izvršne agencije za realizaciju projekta Glavne gradske magistrale.

Inače, RADOVE UŽIVO MOŽETE PRATITI NA LINKU ZENICA.TV

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno