Zabava

VIDEO: FESTIVAL “Ljubav nek združi” OMŠ Zenica održan u Domu kulture Kakanj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
VIDEO: FESTIVAL “Ljubav nek združi” OMŠ Zenica održan u Domu kulture Kakanj – Čast nam je predstaviti vam snimak drugog festivala dječije pjesme “Ljubav nek združi”, koji je održan 14.12.2016. godine u Kaknju, u Organizaciji OMŠ Zenica/ područno odjeljenje Kakanj i udruženja”Dječija nota” Zenica. Na festivalu je učestvovalo preko stotinu djece, a velika sala Doma kulture Kakanj je bila premala da primi svu publiku.

Djecu i soliste su pripremile profesorice Aldina Aganović i Jadranka Tepić,muziku,instrumentale,audio cd i komplektnu muzičku produkciju profesor Alen Ruvić Ruvexmusic, dok su organizacioni dio realizovali Direktor JU OMŠ Zenica Alija Bičakčić i predsjednik udruženja “Dječija nota” Edin Begović.

Zahvaljujemo se generalnom pokrovitelju Općini Kakanj kao i ostalima koji su pomogli u realizaciji

napomena: ton je utišan na tački “KRG Pirueta” zbog copyrights, na videu također postoji tehnička greška na traci, na kojoj piše godina 2015.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno