Nogomet

VIDEO: Fenan Salčinović, Aldin Đidić, Perica Ivetić i Nermin Šabić – Fenan se dole ne pita ni za sapun

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Fenan Salčinović, Aldin Đidić, Perica Ivetić i Nermin Šabić – Fenan se dole ne pita ni za sapun,  već pet godina uzastopno potpisuje reprogram da Čelik dobije licencu – Salčinović je govorio o odlasku turskog trenera Hasanu Ozeru iz Čelika, te o svom statusu u redovima kluba sa stadiona Bilino polje.

Fudbaler Čelika Fenan Salčinović gost je podcasta na Sport1 portalu zajedno sa Aldinom Đidićem, Pericom Ivetićem i Nerminom Šabićem.

– Prethodni trener Hasan Ozer i ja smo imali nesuglasice, ali ja ne tjeram trenere. To je besmisleno. Ja se dole ne pitam ni za sapun, ima vlasnik kluba u Istanbulu koji dovodi trenere, Fenan se ništa ne pita već samo pet godina uzastopno u maju potpisuje reprogram za dobijanje licence Čelika i ponosan sam što na takav način mogu pomoći svom klubu, rekao je Salčinović u podcastu na našem portalu i zatim dodao:

– Facebook bagre i lajavaca će uvijek biti, nikada nećete valjati za svoj klub i grad. Bagra će to uvijek osuditi. Uzeću za primjer Nermina Šabića, čovjeka u čijim sam partijama uživao, on ne može prići stadionu. Ovo nije nikakvo podilaženje njemu, prijatelji smo već je bio igrač Čelika i donio mnogo tom klubu, no tamo se slabo cijene vrijednosti. Ima ljudi koji su dali mnogo Čeliku, pa se ne pitaju ništa, ne cijene se.

O svom statusu Salčinović je rekao da će se u reprezentativnoj pauzi pokušati vratiti u fizičku spremu da pomogne Čeliku koliko može.

– Pokušat ću se na reprezentativnoj pauzi što bolje dovesti u fizičku spremu da pomognem koliko mogu i da sljedeći trener može računati na mene. Sport1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno