Ljudi

VIDEO: Elvir Bolić – Jednog dana ću vjerovatno pokušati napraviti nešto u Čeliku ili reprezentaciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Legendarni bh. napadač Elvir Bolić gostovao je u live Facebook intervjuu kod Sabahudina Topalbećirevića, a jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je oko njegovog eventualnog povratka u Čelik. Rođeni Zeničanin je ponikao na Bilinom polju gdje je igrao između 1988. i 1991. godine, tako da ne krije da bi jednog dana volio da se okuša u nekoj drugoj ulozi u svom klubu.

“Čelik je moja ljubav, tamo je sve počelo, nešto posebno… Sigurno da će doći dan i ja učestvujem u toj priči Čelika, a možda i kada je reprezentacija u pitanju. Međutim, trenutno nisu takve okolnosti i ne vidim sebe tu. Ne želim biti potrošen u nekom sistemu koji mi ne odgovara i u kojem se ne pronalazim. Vjerujem da ću nekad sa svojim prijateljima pokušati nešto napraviti, ali kad dođe pravi čas… Možda iz nekog revlota, jer već sam na nekim drugim stvarima i ovdje i u Turskoj pokazao šta se sve može napraviti kad se radi kako treba. Možda ću to napraviti i iz nekog inata, kao što sam napravio kao dosta stvari u životu”.

Kompletan razgovor sa Bolićem pogledajte u nastavku



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno