Nogomet

VIDEO: Ekipa BATE Borisova stigla u Zenicu – Znamo odakle prijeti opasnost, bolje igramo u gostima

Ekipa BATE-a u Zenicu je stigla u vidno dobrom raspoloženju, a trener ekipe Alyaksey Anatolyevich Baha bio je raspoložen i za kratku izjavu gdje je kazao da su spremni došli u Zenicu.
“Spremali smo se za ovu utakmicu, analizirali smo njihove utakmice, posebno sa Celticom i znamo gdje su opasni. Mi imamo to iskustvo da smo bolji na gostujućim utakmicama, ali vjerujem da će biti jedna teška utakmica”, kazao je Anatolyevich.

Podrška na Bilinom Polju sigurno neće izostati, ali zbog kapaciteta stadiona domaćih navijača će biti dosta manje nego što bi bilo na Koševu. Anatolyevich to ne vidi kao prednost.

“To ne vidimo ni kao problem, a ni kao prednost. Igramo puno bolje pred gostujućim navijačima”, zaključio je Anatolyevich.

Ekipa BATE Borisova i Sarajeva večeras će na Bilinom Polju održati konferencije za novinare i službene treninge koji će za predstavnike medija biti otvoreni 15 minuta, a utakmica se igra sutra u 19:45 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem