Zločini

VIDEO: Dvojica ranjenih u obračunu noževima u wc-u TC Džananović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Dvojica ranjenih u obračunu noževima u wc-u TC Džananović – Dvojica mladića su ranjena u međusobnom sukobu, koji je izbio oko 17.15 sati u centru Zenice. Kako je Zenicablogu potvrdio dežurni operativni MUP-a ZDK, došlo je do prepirke, a onda i obračuna dvojice mladića. Sve se, rečeno nam je, odvijalo u wc-u Arene, a u sukobu su korišteni noževi.

Međutim, nakon što su nas kontaktirali iz JP za upravljanje sportskim objektima zatražili smo da se još jednom provjeri gdje se obračun dogodio.

U 20.10 sati stigla je potvrda da su iz PS Crkvice pogrešno obavjestili kolege u sjedištu MUP-a, te da se wc u kojem se dogodio obračun nalazi ipak u prizemnom dijelu šoping centra “Džananović” s bočne strane do ulice Aleja šehida. 

Sukobili su se A.H. (18) i B. H. (21). prema prvim podacima, jedan mladić (A.) je ranjen u ruku, dok je drugi (B.) ranjen u predjelu stomaka. Ljekari se još nisu izjasnili o karakteru povreda, ali je policiji rečeno da povrede nisu životno ugrožavajuće.

Doktori su otpustili večeras A. H. jer je zadobio lake tjelesne povrede, a nakon otpuštanja je priveden u policijske prostorije radi kriminalističke obrade.

Pogledajte video odvođenja ranjenih ispred Arene i šoping centra, koji je zabilježio naš posjetilac.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno