Ostali sportovi

VIDEO: dvojica kadeta TA Jale na pripremama za 1. Prezident kup u Njemačkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
VIDEO: dvojica kadeta TA Jale na pripremama za 1. Prezident kup u Njemačkoj – U njemačkom gradu Sindelfingenu će se 3. i 4. februara održati 1. Evropski prezident kup za djecu do 14 godina. Naša najbolja dva takmičara, kadeti Eldar Gulamić i Rijad Čančar su predloženi ispred Akademije da nastupaju na kvalifikacijama.
Obzirom da  naši takmičari trebaju napraviti dobar rezultat kako bi išli direktno na Evropsko prvenstvo, naši treneri su poduzeli sve  trenažne procese kako bi djeca bila što bolje pripremljena. Trenirali smo svaku noć i svaki dan po dva puta dnevno i koristili smo, osim dvorane, fitnes centar i mislim da su naši kadeti spremni za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje  će biti u Njemačkoj, izjavio je  glavni trener  Tkd Akademije “JALE” Jasmin Mujanović “JALE”, majstor crnog pojasa 5. dan, i koji se nada zavidnom rezultatu.
Slijedeći naš turnir je 24 februara u Zenici, to jest Kantonalno takmičenje, a isti dan bit će G1 turnir u Sloveniji, gdje  će naša Akademija učestvovati na oba takmičenja. Uprava Akademije Jale



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno